Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@03:38:52 GMT

در مراجعه به پمپ بنزین نیاز به ماشین حساب داریم؟

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۲۵۱۹

در مراجعه به پمپ بنزین نیاز به ماشین حساب داریم؟

خبرگزاری تسنیم: افزایش انتقاد‌های مردمی از کاهش چندلیتری سهمیه‌های سوخت، بدون سوخت‌گیری و با ایراد نرم افزاری، موجب شد تا دو روز پیش شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، اطلاعیه‌ای در این خصوص صادر کند.

طبق این اطلاعیه، پیمانه در نظر گرفته شده در سامانه هوشمند سوخت، ۳.۹۹ لیتری است و نحوه نشان‌دادن باقی مانده سهمیه بنزین در نمایشگر پمپ‌های بنزین، محاسبه بر اساس مضربی از ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۹ لیتر است.

در بخشی از اطلاعیه اخیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی آمده است: "طراحی سامانه هوشمند سوخت برای جلوگیری از تخلف حاصل از بیرون کشیدن کارت حین سوخت‌گیری، بدین شکل است که با وارد کردن کارت هوشمند سوخت در کارت‌خوان و مشخص شدن مقدار سهمیه، با آغاز سوخت‌گیری، ابتدا ۳.۹۹ لیتر از سهمیه کسر می‌شود و سوخت‌گیری آغاز می‌شود؛ پس از پایان پیمانه نخست، ۳.۹۹ لیتر دیگر از سهمیه کم می‌شود و دوباره سوخت‌گیری ادامه می‌یابد و این فرآیند به‌صورت پیمانه پیمانه تا پایان سوخت‌گیری ادامه خواهد داشت.

اگر در حین سوخت‌گیری کارت از کارت‌خوان بیرون کشیده شود، مقداری که باقیمانده ۳.۹۹ لیتر است از سهمیه آن کارت کسر می‌شود (برای نمونه اگر فرد ۲ لیتر سوخت‌گیری کرده است و کارت را بیرون بکشد، ۱.۹۹ لیتر بیشتر از سهمیه آن کارت کم می‌شود) و اگر همان کارت، دوباره وارد همان کارت‌خوان شود، سهمیه‌ای که بیشتر از لیتراژ برداشت شده از نازل کم شده است، به کارت برگردانده می‌شود. "

انتشار این اطلاعیه، شبهه جدیدی در افکار عمومی ایجاد کرد که برخی از مخاطبان خبرگزاری تسنیم، در تماس با این خبرگزاری این سوال را مطرح کردند که "آیا باید با ماشین حساب به پمپ بنزین برویم و مضربی از ۳.۹۹ لیتر را سوخت‌گیری کنیم تا از سهمیه ما کسر نشود؟ "

فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به این سوال گفت: "حجم پیمانه تعریف شده در سیستم سامانه هوشمند سوخت، صرفاً در راستای پیشگیری از تخلف حاصل از بیرون کشیدن کارت است و در صورت رعایت روش صحیح سوخت گیری نیازی به انجام محاسبات عددی نبوده و به هیچ وجه از سهمیه سوخت افراد کاسته نمی‌شود".

به گزارش تسنیم، در واقع، کسر عدد از سهمیه بنزین در نمایشگر نازل‌های سوخت، به موجب سوخت‌گیری کمتر از یک مضرب ۳.۹۹ لیتری، به معنای کسر واقعی از سهمیه بنزین نیست و در نوت بعدی سوخت‌گیری، میزان کسر شده، در میزان سهمیه بنزین نمایش داده شده، دوباره اضافه می‌شود (در واقع هیچ‌گاه به صورت واقعی کسر نشده بوده و فقط در نمایشگر بر اساس مضربی از ۳.۹۹ لیتر، سهمیه‌ها کسر و نشان داده می‌شود).

اما در صورتی که قبل از قراردادن نازل بر سر جای خود، و قبل از آنکه پیغام پرداخت با کیف پول و اتمام سوخت‌گیری مشاهده شود، کارت سوخت از دستگاه خارج شود، به صورت واقعی بین ۲ تا ۵ لیتر از سهمیه بنزین کسر می‌شود و دیگر باز نخواهد گشت.

در این خصوص نیز شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد:"تاکید می‌شود در صورت خارج کردن زودهنگام کارت سوخت از کارتخوان جایگاه، سوخت‌گیری قطع می‌شود و لیتراژ یاد شده از سهمیه کسر می‌شود، بنابراین تنها به اندازه لیتراژ سوخت‌گیری شده، هزینه محاسبه خواهد شد.

شایان یادآوری است که هموطنان ابتدا کارت سوخت شخصی را داخل کارتخوان قرار دهند، سپس رمـز چهار رقمی آن را وارد کنند، نازل را بردارند و سوخت‌گیری را آغاز کنند، پس از پایان سوخت‌گیری، نازل را به‌درستی سر جای خود قرار دهند و پس از مشاهده پیام «کارت را بردارید» کارت سوخت شخصی خود را از کارتخوان خارج کنند.

هموطنان عزیز توجه کنند که از برداشتن کارت سوخت شخصی خود از کارتخوان جایگاه عرضه سوخت پیش از قرار دادن نازل در جای خود، خودداری کنند. "

منبع: فردا

کلیدواژه: ماشین حساب پمپ بنزین سوخت گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۲۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان